Συνοπτική Περιγραφή και Video της Εμπειρίας μας από το Συνέδριο της Σλοβενίας – Ιούνιος 2017

Το ταξίδι στη Σλοβενία αποτέλεσε μοναδική εμπειρία για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το σχολείο της πόλης Rakek, το οποίο συμμετέχει  και αυτό ως εταίρος στο πρόγραμμα Erasmus+, να συναντήσουν μαθητές της ηλικίας τους, να χρησιμοποιήσουν με επιτυχία την αγγλική γλώσσα για να επικοινωνήσουν, να παρουσιάσουν τα έργα τους, να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες και να γνωρίσουν ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς.

Εκτός από τα εκπαιδευτικά οφέλη από το ταξίδι, τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες μέρες σε μια όμορφη χώρα ανάμεσα σε φιλόξενους ανθρώπους που τους βοήθησαν να ανακαλύψουν όλα τα μοναδικά μέρη της πόλης και της υπαίθρου και να σιγουρευτούν ότι θα επέστρεφαν πίσω με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που δημιουργήσαμε για να παρουσιάσουμε τους μαθητές και τους καθηγητές μας κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους και τις φανταστικές εμπειρίες τους στο συνέδριο του Rakek από τις 28 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2017.

Ευχαριστούμε πολύ OS Rakek!!!