Επαναλειτουργία του Σχολείου μας – Οδηγίες προς γονείς και μαθητές

Αγαπητοί γονείς,

σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία.

Εν όψει της επαναλειτουργίας των σχολείων από τη Δευτέρα 11.01.2021 και μετά από τις οδηγίες του Υπουργείου για την ασφαλέστερη προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

  1. Η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται σε διαφορετική ώρα. Έτσι οι μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄ και Γ΄ θα προσέρχονται στο σχολείο από τις 08:00 έως και 08:15, ενώ οι μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ από τις 08:20 έως και 08:30. Το μάθημα θα ξεκινάει στις 08:15 για τους μαθητές των τριών πρώτων τάξεων και στις 08:30 για τους μαθητές των τριών μεγάλων τάξεων.
  2. Η αποχώρηση θα γίνεται πάλι τμηματικά. Ειδικότερα οι τρεις μικρότερες τάξεις θα αποχωρούν στις 13:00, ενώ οι υπόλοιπες τρεις στις 13:15.
  3. Η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται ως εξής:
    • Οι τάξεις Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από τη συρόμενη πόρτα της αυλής,
    • οι μαθητές των Α΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων από την συνηθισμένη είσοδο. 
  1. Γονείς που έχουν παιδιά που προσέρχονται σε διαφορετική ώρα είναι καλό να έρχονται στις 08:10, ώστε να μην περιμένουν αρκετό χρόνο έξω από το σχολείο.
  2. Παρακαλούμε τους γονείς να προσέξουν τις προαναφερόμενες ώρες. Επίσης παρακαλούμε τους γονείς να κρατήσουν τις αποστάσεις. Τελικά μόνον εμείς οι ίδιοι, με τη συμπεριφορά μας, μπορούμε να προφυλαχτούμε.

Σας ευχαριστούμε